Scheltinga Wonen & Projecten 
 

Scheltinga wonen & projecten

Scheltinga Wonen & Projecten is al 45 jaar een begrip in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere PVC vloeren waar wij al meer dan 15 jaar ervaring mee hebben.
In ons assortiment vindt u de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tapijt terug deze zijn zeer goed te reinigen en mag zelfs met chloor worden schoongemaakt. Tevens zijn er ook kwaliteiten ontwikkeld die antibacterieel zijn tegen bijvoorbeeld huisstofmijt.

Verder hebben wij een ruim assortiment aan vinyl, PVC-stroken en PVC-tegels op dit gebied worden veel vernieuwende mogelijkheden gecreëerd zo wordt er nu een PVC-vinyl geproduceerd met het beste van beide werelden. Ook worden de prints op de vloeren steeds realistischer.

Natuurlijk mogen gordijnen en vitrages niet ontbreken, wij hebben dan ook de grootste collectie van Noord-Holland in onze winkels met veelal lange stalen zodat u een goede indruk krijgt van de stoffen en prints.

 Ook hebben we een ruime keuze aan binnen en buiten zonwering zoals jaloezieën en rolgordijnen en knikarmschermen in vele kleuren. Alles wat wij leveren wordt als maatwerk gemaakt en komen wij gratis bij u inmeten dit geldt voor zowel vloeren als raamdecoratie. Deze worden professioneel uitgevoerd en geïnstalleerd door onze eigen zeer ervaren stoffeerders.

 

Purmerend


Badhoevedorp


 

 

Bellen
Info
Instagram