Purmerend & Badhoevedorp

Ruimte voor je slogan

Scheltinga wonen & projecten

Scheltinga Wonen & Projecten is al 45 jaar een begrip in de regio. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere PVC vloeren waar wij al meer dan 15 jaar ervaring mee hebben. Wij verkopen tapijt met de nieuwste ontwikkelingen onder andere tapijt dat zeer goed te reinigen is (zelfs met chloor), en tevens tapijten die anti bacterieel zijn tegen huisstofmijt.

Daarnaast hanteren wij een groot assortiment aan vinyl met de nieuwste designs, nieuw is PVC vinyl 400 breed en de VT WONEN collectie. We hebben de PIET BOON collectie marmoleum en natuurlijk de hele collectie van Forbo ook hebben we diverse merken laminaat.

Ook voor gordijnen en vitrages kunt u bij ons terrecht wij hebben het grootste assortiment van Noord-Holland met ook heel veel stoffen op lange stalen zodat u een goede indruk kunt krijgen van de stof. 

Tevens hebben we een ruime keuze aan binnen zonwering zoals houten jaloezieën in vele kleuren, maar ook voor een simpel rolgordijn met concurrerende prijzen van de bouwmarkt kunt u bij ons terecht. Alles is maatwerk en wij komen gratis bij u inmeten. Buitenzonwering kan natuurlijk niet ontbreken en leveren wij dus ook met een ruime keuze. Alles wat wij leveren is natuurlijk maatwerk en komen wij gratis bij u inmeten. Dit alles wordt professioneel uitgevoerd en geïnstalleerd door onze eigen zeer ervaren stoffeerders. 

 

Purmerend


Badhoevedorp


 

 

Bellen
Info
Instagram